Clients 01 Clients 03 Clients 04 Clients 06 Clients 07

Získejte více
bezpečnosti a funkcí

Naše produkty jsou primárně zaměřeny na hardwarovou a softwarovou bezpečnost dat. Na českém a slovenském trhu zastupujeme několik celosvětově významných výrobců bezpečnostních technologií, kteří udávají trendy současné bezpečnosti.
VARONIS

Varonis – Nejúčinnější cesta, jak najít, monitorovat a chránit svá citlivá data.

AUDITOVÁNÍ, ANALYTIKA, KLASIFIKACE, MONITORING, DETEKCE A REAKCE, OFFICE365, ONEDRIVE, TEAMS, FILE SYSTEM, SHAREPOINT, ACTIVE DIRECTORY, VPN, PROXY, DNS
CYFIRMA

Odraďte útočníky proaktivní inteligencí.

Naučíme vás držet krok s hackery a skupinami hacktivistů. Inteligentní rozpoznání hrozeb a včasná detekce jsou klíčové pro zachování kontinuity fungování.
REAQTA

EDR - Pokročilá detekce hrozeb pomocí duální umělé inteligence na úrovni koncového bodu a infrastruktury.

Auditování, Prohledávání infrastruktury v reálném čase, odhaluje nové a neznámé hrozby, nevyužívá báze signatur, rychlá reakce na incidenty.
SYXSENSE

Odstraňte hrozby dříve, než budou zneužity.

Odhalte zranitelnosti koncových stanic nebo serverů. Vyřešte je z jediné konzole pomocí inteligentní automatizace a moderního přístupu Zero Trust.

Služby,
které pomáhají

Naším posláním a cílem je ochránit váš nejcennější kapitál, aby vaše společnost se může soustředit na hlavní aktivity a rozvoj.
Pro koho?

Postaveno
výhradně pro vás

Jste majitelem malé společnosti? Jste velká mezinárodní korporace či veřejná organizace? Záleží vám na vašem roky budovaném a prověřeném know-how? Nechcete se o svá data dělit s celým světem?

Účinnost a využitelnost našich produktů a služeb není omezena velkostí vaší firmy. Ať jste živnostník, velká mezinárodní korporace nebo státní instituce, vždy jsme vaším partnerem.

Reference

Společnost FreeDivision začínala možná právě tak, jako ta vaše – od nuly – a jediným vstupním kapitálem byla poctivá práce, spolehlivost, nadšení, odbornost a profesionalita.

Co říkají zákazníci

S produktem Varonis jsem se poprvé setkal až po mém nástupu do funkce. Na základě víceleté zkušenosti shledávám, že se jedná o velmi jednoduchý a zároveň efektivní nástroj. K produktům využíváme podporu přímo od zastoupení výrobce a s potěšením mohu konstatovat, že zde působí profesionální tým, který disponuje detailními znalostmi nejenom k ve vztahu k produktu Varonis, ale k celé problematice řízení přístupových práv a bezpečnosti

Ing. Michal Hrotík

Člen představenstva společnosti OVANET, a.s. – poskytovatel služeb outsourcingu ICT městu Ostrava !!

Hledali jsme jednoduchý nástroj, který nám dá přehled o přístupových právech, kompletní logování práce s daty a v neposlední řadě nástroj pro dohledání digitální stopy úniků informací. Po třech letech nasazení musím potvrdit, že se jedná o velmi jednoduchý a intuitivní nástroj. Tento rok plánujeme přistoupit ke kybernetickému zákonu a opatření směrem k bezpečnosti nestrukturovaných dat. Nástrojem Varonis máme tuto problematiku plně vyřešenou.

Partneři